Nieuws

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
ANWB Streetwise
28 juni 2024
Vandaag kwam de ANBW met het programma van Streetwise naar onze school. De kinderen leerden heel veel over hoe je veilig aan het verkeer kunt deelnemen.
Lees meer
Schoolreisje naar Hellendoorn
21 juni 2024
Ook de groepen 4 t/m 7 gingen op schoolreisje. Zij gingen naar Hellendoorn. Helaas hadden ze wat minder mooi weer, maar de kinderen hebben gelukkig toch een hele leuke dag gehad, met veel verschillende attracties.
Lees meer
Schoolreisje groep 1-2-3 Julianatoren.
07 juni 2024
Wat een fantastische dag hadden de kinderen vandaag in Julianatoren. Ze genoten van alle activiteiten: Het dinopark, de autootjes, de draaimolen, het springkussen, de vliegtuigjes. Het was een groot feest.
Lees meer
Groep 8 sport-activiteit
06 juni 2024
Wat een supermooi initiatief en wat een fijne samenwerking. Voor het eerst hebben we een activiteit voor de leerlingen van groep 8 van de drie scholen in de wijk georganiseerd: De Windroos, De Kinderhof en De Wijde Wereld.
Lees meer
De Week van de mantelzorger
03 juni 2024
Afgelopen maandag 3 juni was er op De Zonneparel een mooie ouderbijeenkomst met het thema jonge Mantelzorgers. Preventiemedewerkers jeugd en gezin van Indebuurt033 zijn met een groep van zo'n 20 ouders in gesprek gegaan over kinderen die mantelzorger zijn.
Lees meer
Ouderavond Vreedzaam: We hebben hart voor elkaar.
28 mei 2024
Dinsdagavond 28 mei was er een gezamenlijke ouderavond binnen De Zonneparel, waar alle ouders welkom waren. Thema's die centraal stonden waren con conflicthantering, positief opvoeden en de verlengde schooldag.
Lees meer
Koningsspelen
26 april 2024
Als afsluiting voor de meivakantie vierden we samen Koningsdag. Een leuke dag georganiseerd door de leerlingenraad in samenwerking met de leerkrachten.
Lees meer
De grote rekendag
17 april 2024
Op woensdag 17 April was de Grote Rekendag. In alle groepen stond de hele dag rekenen centraal. Dat kon zijn door het maken van een levende grafiek, bijv. door de vraag te beantwoorden:
Lees meer
Creatieve lessen
27 maart 2024
Wat zijn we toch blij met de lessen van kunstenares Evelien Kooloos. Deze week heeft ze weer in alle groepen een creatieve les gegeven. En de kinderen hebben schitterende kunstwerken gemaakt. 
Lees meer
Iftar maaltijd
15 maart 2024
Inmiddels begint het traditie te worden. Ook dit jaar hebben we met de leerlingen van groep 6, 7 & 8 op vrijdagavond van de Iftar Maaltijd genoten. Wat een bijzonder feest om dit samen met de kinderen te vieren. 
Lees meer
Wethouder op bezoek bij de ouderkamer
26 februari 2024
Vandaag was wethouder: Nadya Aboyaakoub-akkouh op bezoek bij de ouderkamer. Ze sprak daar met 20 vrouwen van De Zonneparel over allerlei uiteenlopende onderwerpen, zoals gezonde maaltijden, zwemles voor kinderen,
Lees meer
Ook bij de kleuters leren ze over beroepen
07 februari 2024
Niet alleen in de groepen 7 & 8 maken kinderen kennis met allerlei beroepen ook al bij de kleuters. Passend bij het thema wonen ging het over hoe bouw ik een huis.
Lees meer
Letterfeest - groep 3
06 februari 2024
Op dinsdag 6 Februari werden alle ouders van de kinderen van groep 3 uitgenodigd voor het letterfeest. De kinderen hebben alle letters van het alfabet geleerd en dat is zeker reden voor een feestje en een letterdiploma.
Lees meer
Afscheid Juf Ria
01 februari 2024
Vandaag namen we afscheid van juf Ria. Ria heeft 23 jaar lang gewerkt bij ons op school. Ze nam afscheid van kinderen, ouders en alle collega's. We zijn Ria enorm dankbaar
Lees meer
Museum H'ART
29 januari 2024
Op maandag 29 Januari mochten de kinderen van groep 4 & 5 onder begeleiding van de ABN-AMRO naar museum H'ART in Amsterdam. Daar bezochten de kinderen een tentoonstelling, waar het levensverhaal van Julius Caesar centraal stond.
Lees meer
Pagina 1 van 9Eerste   Vorige   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  Volgende   Laatste   
Ouder: "De school kijkt echt naar mijn kind en past het onderwijs daarop aan”. 
Dat maakt onze school uniek.
Bezoeker open dag: " Wat een rust is er in de school! Alle kinderen zijn hard aan het werk".
Dat maakt onze school uniek.
Leerling: "Het is fijn op school, de juf helpt altijd heel goed". 
Dat maakt onze school uniek.

Contact

Obs De Wijde Wereld
De Wiekslag 102A
3815 GS Amersfoort
Telefoon: 033-4720950

Wilt u contact met ons opnemen? U kunt ons bereiken op bovenstaand telefoonnummer of door het contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ook mailen naar: info.wijdewereld@meerkring.nl

Volg ons ook op  

Aanmelden

Bent u op zoek naar een goede school in de wijk Liendert? Dan bent u bij de Wijde Wereld aan het goede adres. Wilt u zich aanmelden bij onze school, neem dan telefonisch contact op via telefoonnummer 033-4720950


 

Meerkring

Obs De Wijde Wereld is dé openbare basisschool in Liendert. De Wijde Wereld is aangesloten bij Meerkring, stichting voor openbaar en algemeen bijzonder onderwijs in Amersfoort. Wil je werken in het basisonderwijs of ben je benieuwd wat Meerkring precies doet? Kijk dan op www.meerkring.nl.