Nieuws

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
De grote rekendag
17 april 2024
Op woensdag 17 April was de Grote Rekendag. In alle groepen stond de hele dag rekenen centraal. Dat kon zijn door het maken van een levende grafiek, bijv. door de vraag te beantwoorden:
Lees meer
Creatieve lessen
27 maart 2024
Wat zijn we toch blij met de lessen van kunstenares Evelien Kooloos. Deze week heeft ze weer in alle groepen een creatieve les gegeven. En de kinderen hebben schitterende kunstwerken gemaakt. 
Lees meer
Iftar maaltijd
15 maart 2024
Inmiddels begint het traditie te worden. Ook dit jaar hebben we met de leerlingen van groep 6, 7 & 8 op vrijdagavond van de Iftar Maaltijd genoten. Wat een bijzonder feest om dit samen met de kinderen te vieren. 
Lees meer
Wethouder op bezoek bij de ouderkamer
26 februari 2024
Vandaag was wethouder: Nadya Aboyaakoub-akkouh op bezoek bij de ouderkamer. Ze sprak daar met 20 vrouwen van De Zonneparel over allerlei uiteenlopende onderwerpen, zoals gezonde maaltijden, zwemles voor kinderen,
Lees meer
Ook bij de kleuters leren ze over beroepen
07 februari 2024
Niet alleen in de groepen 7 & 8 maken kinderen kennis met allerlei beroepen ook al bij de kleuters. Passend bij het thema wonen ging het over hoe bouw ik een huis.
Lees meer
Letterfeest - groep 3
06 februari 2024
Op dinsdag 6 Februari werden alle ouders van de kinderen van groep 3 uitgenodigd voor het letterfeest. De kinderen hebben alle letters van het alfabet geleerd en dat is zeker reden voor een feestje en een letterdiploma.
Lees meer
Afscheid Juf Ria
01 februari 2024
Vandaag namen we afscheid van juf Ria. Ria heeft 23 jaar lang gewerkt bij ons op school. Ze nam afscheid van kinderen, ouders en alle collega's. We zijn Ria enorm dankbaar
Lees meer
Museum H'ART
29 januari 2024
Op maandag 29 Januari mochten de kinderen van groep 4 & 5 onder begeleiding van de ABN-AMRO naar museum H'ART in Amsterdam. Daar bezochten de kinderen een tentoonstelling, waar het levensverhaal van Julius Caesar centraal stond.
Lees meer
Nationale voorleesdagen
25 januari 2024
De Nationale voorleesdagen zijn het grootste boekenfeest voor kinderen op een basisschool. Wethouder van onderwijs Nadya Aboyaakoub-Akkouh kwam voorlezen uit het boek: De Koning van de flat. 
Lees meer
Theatervoorstelling Laboratorium Einstein en de Stinkstad
12 januari 2024
Op vrijdag 12 januari zagen de kinderen van groep 3, 4 & 5 de theatervoorstelling: Laboratorium Einstein en de Stinkstad. Dokter Bruis en professor Stekker probeerden een oplossing te zoeken voor de stank in de stad.
Lees meer
Kerststukjes
20 december 2023
Vandaag gingen de kleuters bij de Groene Stee op bezoek, om daar hun zelfgemaakte kerststukjes te geven aan ouderen. Wat een feest en wat een mooi moment van verbinding.
Lees meer
Kerstgala
14 december 2023
Donderdag 14 december mochten de groepen 6 & 7 samen met een aantal leerkrachten naar de televisie-opnames van het Kerst Muziekgala 2023. Het programma zat vol met optredens van kinderen en jongeren die hun talenten lieten zien op het gebied van dans, muziek, theater en mode
Lees meer
Sinterklaasfeest
05 december 2023
5 December kwam Sinterklaas samen met zijn Pieten op school op bezoek. Ze kwamen in een camper op school, waar Sint de laatste dagen in geslapen had vanwege de woningnood.
Lees meer
Pietengym
30 november 2023
Met de komst van Sinterklaas wordt er natuurlijk ook weer tijdens de gymles speciale pietengym gedaan. Heel veel leuke activiteiten. En na afloop voor alle kinderen een Pietendiploma. 
Lees meer
Slim leren in groep 3
21 november 2023
In groep 3 wordt heel slim geleerd. Kinderen leren niet alleen alle letters, maar daarmee ook woordjes maken en lezen.
Lees meer
Pagina 1 van 8Eerste   Vorige   [1]  2  3  4  5  6  7  8  Volgende   Laatste   
Ouder: "De school kijkt echt naar mijn kind en past het onderwijs daarop aan”. 
Dat maakt onze school uniek.
Bezoeker open dag: " Wat een rust is er in de school! Alle kinderen zijn hard aan het werk".
Dat maakt onze school uniek.
Leerling: "Het is fijn op school, de juf helpt altijd heel goed". 
Dat maakt onze school uniek.

Contact

Obs De Wijde Wereld
De Wiekslag 102A
3815 GS Amersfoort
Telefoon: 033-4720950

Wilt u contact met ons opnemen? U kunt ons bereiken op bovenstaand telefoonnummer of door het contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ook mailen naar: info.wijdewereld@meerkring.nl

Volg ons ook op  

Aanmelden

Bent u op zoek naar een goede school in de wijk Liendert? Dan bent u bij de Wijde Wereld aan het goede adres. Wilt u zich aanmelden bij onze school, neem dan telefonisch contact op via telefoonnummer 033-4720950


 

Meerkring

Obs De Wijde Wereld is dé openbare basisschool in Liendert. De Wijde Wereld is aangesloten bij Meerkring, stichting voor openbaar en algemeen bijzonder onderwijs in Amersfoort. Wil je werken in het basisonderwijs of ben je benieuwd wat Meerkring precies doet? Kijk dan op www.meerkring.nl.