Remedial Teaching

Bij de Wijde Wereld ontvangen we een Schoolarrangement vanuit het Samenwerkingsverband de Eem. Vanuit dit arrangement zetten we een Remedial Teacher in. Zij geeft leerlingen extra onderwijsaanbod wanneer dit nodig is. De remedial teacher werkt met kleine groepjes leerlingen. Zij geeft extra uitleg aan leerlingen die dit nodig hebben en geeft leerlingen de tijd om extra te oefenen. Ook kan het zijn dat ze al voor de rekenles of leesles van te voren met de kinderen oefent, zodat ze goed mee kunnen doen met de basisles. Ook kan het zijn dat ze met leerlingen werkt die extra uitdaging nodig hebben. Zo zorgen we dat we alle kinderen een onderwijsaanbod bieden wat het beste bij hun past. 
Ouder: "De school kijkt naar elk kind en elk kind krijgt Passend Onderwijs".
Dat maakt onze school uniek.

Contact

Obs De Wijde Wereld
De Wiekslag 102A
3815 GS Amersfoort
Telefoon: 033-4720950

Wilt u contact met ons opnemen? U kunt ons bereiken op bovenstaand telefoonnummer of door het contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ook mailen naar: info.wijdewereld@meerkring.nl

Aanmelden

Wilt u zich aanmelden bij onze school, neem dan telefonisch contact op via telefoonnummer 033-4720950


 

Meerkring

Obs De Wijde Wereld is aangesloten bij Meerkring, stichting voor openbaar en algemeen bijzonder onderwijs in Amersfoort. Wil je werken in het basisonderwijs of ben je benieuwd wat Meerkring precies doet? Kijk dan op www.meerkring.nl.