Opvang op school

Peuterschool

Bij De Wijde Wereld werken we nauw samen met de peuterschool van Partou. Vanaf 2,5 jaar kan uw kind de peuterschool van Partou bezoeken. Deze is in hetzelfde pand als De Wijde Wereld.
Bij de peuteropvang bieden ze voor- vroegschoolse educatie (VVE) aan. Dit leerprogramma helpt je kind belangrijke vaardigheden te ontwikkelen zoals: taal en rekenen. Maar ook sociale, emotionele en motorische vaardigheden.

Kijk voor uitgebreide informatie op de website van Partou: www.partou.nl

VOOR- EN NASCHOOLSE OPVANG

Binnen De Zonneparel is ook voor- en naschoolse opvang aanwezig onder de naam KSH Kidsclub Liendert.  KSH Kidsclub Liendert is een buitenschoolse opvang met plek voor 50 kinderen en biedt de kinderen veel uitdagende en ontwikkelingsgerichte activiteiten.
Ook voor ouders bieden ze zoveel mogelijk service zodat ze de zorg voor hun kinderen met werk of studeren kunnen combineren.
De opvang is iedere werkdag open van 07.00 uur tot 19.00 uur voor kinderen van 4 t/m 13 jaar. Zo kunt u met een gerust hart gaan werken en uw kind bij de Kidsclub Liendert naar de voor- en naschoolse opvang brengen.

Kijk voor uitgebreide informatie op de website van KSH
Ouder: "De school kijkt echt naar mijn kind en past het onderwijs daarop aan”. 
Dat maakt onze school uniek.
Bezoeker open dag: " Wat een rust is er in de school! Alle kinderen zijn hard aan het werk".
Dat maakt onze school uniek.
Leerling: "Het is fijn op school, de juf helpt altijd heel goed". 
Dat maakt onze school uniek.

Contact

Obs De Wijde Wereld
De Wiekslag 102A
3815 GS Amersfoort
Telefoon: 033-4720950

Wilt u contact met ons opnemen? U kunt ons bereiken op bovenstaand telefoonnummer of door het contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ook mailen naar: info.wijdewereld@meerkring.nl

Volg ons ook op  

Aanmelden

Bent u op zoek naar een goede school in de wijk Liendert? Dan bent u bij de Wijde Wereld aan het goede adres. Wilt u zich aanmelden bij onze school, neem dan telefonisch contact op via telefoonnummer 033-4720950


 

Meerkring

Obs De Wijde Wereld is dé openbare basisschool in Liendert. De Wijde Wereld is aangesloten bij Meerkring, stichting voor openbaar en algemeen bijzonder onderwijs in Amersfoort. Wil je werken in het basisonderwijs of ben je benieuwd wat Meerkring precies doet? Kijk dan op www.meerkring.nl.