Ouderbijdrage

Het basisonderwijs wordt in Nederland door de overheid betaald. Voor activiteiten die niet direct met onderwijs te maken hebben, zoals bijvoorbeeld het sinterklaasfeest, kerstfeest, schoolreisjes en schoolkamp wordt geen geld door de overheid beschikbaar gesteld. Hiervoor vragen we dan ook van ouders een bijdrage. Dit betreft een vrijwillige bijdrage. Deze ouderbijdrage wordt jaarlijks vastgesteld in overleg met de MR. We streven ernaar om deze ouderbijdrage zo laag mogelijk te houden. De ouderbijdrage is niet verplicht. Alle leerlingen nemen deel aan de activiteiten van onze school. We sluiten geen leerlingen uit omdat ouders de vrijwillge bijdragen niet kunnen of willen betalen. Dat mogen we niet, maar dat willen we ook niet.

Ouders voor wie deze bijdrage niet haalbaar is verwijzen we naar Stichting Leergeld, info@leergeldamersfoort.nl.

Ouderbijdrage schooljaar 2021-2022 

In het begin van het schooljaar krijgt u een verzoek om de ouderbijdrage te betalen. 

Voor groep 1-2: 40 Euro
Voor groep 3-7: 45 Euro
Voor groep 9: 100 Euro (inclusief Kamp) 
Ouder: "De school kijkt naar elk kind en elk kind krijgt Passend Onderwijs".
Dat maakt onze school uniek.

Contact

Obs De Wijde Wereld
De Wiekslag 102A
3815 GS Amersfoort
Telefoon: 033-4720950

Wilt u contact met ons opnemen? U kunt ons bereiken op bovenstaand telefoonnummer of door het contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ook mailen naar: info.wijdewereld@meerkring.nl

Aanmelden

Wilt u zich aanmelden bij onze school, neem dan telefonisch contact op via telefoonnummer 033-4720950


 

Meerkring

Obs De Wijde Wereld is aangesloten bij Meerkring, stichting voor openbaar en algemeen bijzonder onderwijs in Amersfoort. Wil je werken in het basisonderwijs of ben je benieuwd wat Meerkring precies doet? Kijk dan op www.meerkring.nl.