De Zonneparel

Onze school is gehuisvest in een prachtig nieuw schoolgebouw De Zonneparel. Door zijn moderne uiterlijk en het duurzame karakter is het met recht een Parel te noemen. Het is een mooi, ruim opgezet gebouw, met vele mogelijkheden.

Het gedeelte van De Wijde Wereld heeft 9 ruime klaslokalen en diverse extra spreekkamers. Het heeft een speellokaal voor de leerlingen van groep 1-2. Daarnaast is er in het gebouw een sporthal, waar de leerlingen van groep 3 t/m 8 twee keer per week gymles krijgen.

Het gebouw heeft ook een gezamenlijke aula voor beide scholen. Hier is ook de mooie schoolbibliotheek gevestigd. En er is een ontmoetingsruimte, waar diverse activiteiten worden georganiseerd en ouders in de ochtend koffie kunnen drinken om elkaar te ontmoeten.

Het ruime speelplein bij de school met voetbalveldje, speeltoestellen, een zandbak etc. biedt volop speelmogelijkheden voor alle kinderen. We willen de kinderen nog meer uitdaging bieden in de toekomst en zijn bezig met het ontwikkelen van een groen schoolplein.