Rots en Water

Met Rots en Water werken we op een actieve manier aan een fijne sfeer in de klas. Deze training sluit heel goed aan bij De Vreedzame School. Veiligheid en vertrouwen is belangrijk om samen te leren en samen te werken.

Ieder jaar krijgen de groepen 4 & 6 bij de start van het schooljaar acht lessen Rots en Water van juf Debora en juf Marloes. De leerlingen van groep 5 & 7 krijgen ieder jaar twee herhalingslessen. We zijn er trots op dat we twee gecertificeerde trainers in huis hebben. Het voordeel hiervan is dat deze juffen de kinderen kennen, de regels binnen school en goed kunnen afstemmen met de eigen leerkracht van de kinderen. Doel van het programma is het vergroten van de communicatieve- en sociale vaardigheden van kinderen.


Ouder: "De school kijkt echt naar mijn kind en past het onderwijs daarop aan”. 
Dat maakt onze school uniek.
Bezoeker open dag: " Wat een rust is er in de school! Alle kinderen zijn hard aan het werk".
Dat maakt onze school uniek.
Leerling: "Het is fijn op school, de juf helpt altijd heel goed". 
Dat maakt onze school uniek.

Contact

Obs De Wijde Wereld
De Wiekslag 102A
3815 GS Amersfoort
Telefoon: 033-4720950

Wilt u contact met ons opnemen? U kunt ons bereiken op bovenstaand telefoonnummer of door het contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ook mailen naar: info.wijdewereld@meerkring.nl

Volg ons ook op  

Aanmelden

Bent u op zoek naar een goede school in de wijk Liendert? Dan bent u bij de Wijde Wereld aan het goede adres. Wilt u zich aanmelden bij onze school, neem dan telefonisch contact op via telefoonnummer 033-4720950


 

Meerkring

Obs De Wijde Wereld is dé openbare basisschool in Liendert. De Wijde Wereld is aangesloten bij Meerkring, stichting voor openbaar en algemeen bijzonder onderwijs in Amersfoort. Wil je werken in het basisonderwijs of ben je benieuwd wat Meerkring precies doet? Kijk dan op www.meerkring.nl.