Nieuws

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
Presentatie voor de nieuwe raadsleden
12 oktober 2022
Vanuit de gemeente was gevraagd of ik een presentatie wilde geven aan de nieuwe raadsleden over gelijke kansen in het onderwijs. Iedere dag investeren we heel veel in het geven van goed onderwijs.
Lees meer
Groep 8 Kamp
07 oktober 2022
Dit jaar ging groep 8 op kamp naar Ermelo. De kinderen hebben genoten van drie hele leuke dagen. Ze gingen midgetgolfen, boogschieten, trampoline springen, skelteren, bowlen, voetballen en hadden een echte disco. De kinderen vonden het allemaal fantastisch.
Lees meer
De dag van de leerkracht - 5 Oktober.
05 oktober 2022
Vandaag is het de dag van de Leerkracht. De dag waarbij we stil staan bij al het werk wat onze bevlogen en goede leerkrachten iedere dag doen. Zij geven het beste onderwijs aan alle kinderen bij ons op school. De leerkrachten zijn in het zonnetje gezet door Stichting Meerkring.
Lees meer
Week tegen het pesten.
26 september 2022
Op school investeren we veel in een positieve sfeer. We vinden dit heel belangrijk. We leren kinderen om samen afspraken te maken over hoe ze zich gedragen, dat ze aardig zijn voor elkaar en elkaar helpen.
Lees meer
Bezoek Paleis 't Loo
14 september 2022
Dinsdag 13 september is groep 6 op excursie geweest naar Paleis ´t Loo in Apeldoorn. Dankzij de ABN-AMRO foundation kregen ze deze kans. Hier hebben zij de pronktuin bezocht.
Lees meer
Schoolfruit
06 september 2022
Vanaf vandaag krijgen alle kinderen de komende 20 weken op dinsdag, woensdag en donderdag schoolfruit. Dit wordt klaar gemaakt door onze gastvrouwen.
Lees meer
Startgesprekken met ouder en kind
01 september 2022
Vandaag stond voor de ouders van De Wijde Wereld de koffie klaar. Alle ouders werden samen met hun kind uitgenodigd voor een startgesprek.
Lees meer
Jaaropening door de minister van onderwijs
22 augustus 2022
De minister van onderwijs: Dennis Wiersma en voetballer Touzani hebben maandag via een online-verbinding groep 8 veel succes gewenst bij de start van het schooljaar.
Lees meer
Musical - Afscheidsavond groep 8
06 juli 2022
We hebben afscheid genomen van groep 8. Zij speelden de musical Next Level. Ouders, broertjes, zusjes en alle teamleden hebben genoten van het mooie spel van de kinderen.
Lees meer
Ondernemingsmarkt
01 juli 2022
Dit schooljaar sloten de kinderen van groep 7 & 8 het programma IMC af met het vak ondernemen. Ze kregen les van allerlei lokale ondernemers. En tijdens de laatste les hebben ze de IMC-lessen afgesloten met een echte ondernemersmarkt.
Lees meer
Feestelijke speelpauze
27 juni 2022
De ouders van de ouderkamer verzorgden voor alle kinderen van De Zonneparel een feestelijke speelpauze.
Lees meer
Pittige Plusklas
23 juni 2022
Sinds kort hebben we de Pittige Plusklas! We hebben de Pittige Plustorens aangeschaft, zodat we leerlingen die extra uitdaging nodig hebben een goed aanbod kunnen doen.
Lees meer
Sportdag
21 juni 2022
De leerlingen van de leerlingenraad: Aiman, Dilvin, Amina, Ensar, Roumaissa en Eren organiseerden samen met Juf Marloes, juf Sandra en meester Ronald deze week een fantastische Sportdag voor alle kinderen van de school.
Lees meer
Tentoonstelling Schurend Paradijs
13 juni 2022
Museumbezoek Schurend Paradijs
Groep 8 bezocht op maandag 13 juni de tentoonstelling Schurend Paradijs in Kunsthal Kade en de Elleboogkerk. Hier zagen ze het werk van 24 kunstenaars waarbij ze een ideale wereld proberen weer te geven.
Lees meer
Vacature kleuterleerkracht 0,4 of 1,0
01 juni 2022
Een klas met ongeveer 20 enthousiaste en leergierige kinderen en een team van ervaren collega’s die weten hoe kwalitatief goed onderwijs te geven wacht op jou!
Lees meer
Pagina 4 van 7Eerste   Vorige   1  2  3  [4]  5  6  7  Volgende   Laatste   
Ouder: "De school kijkt echt naar mijn kind en past het onderwijs daarop aan”. 
Dat maakt onze school uniek.
Bezoeker open dag: " Wat een rust is er in de school! Alle kinderen zijn hard aan het werk".
Dat maakt onze school uniek.
Leerling: "Het is fijn op school, de juf helpt altijd heel goed". 
Dat maakt onze school uniek.

Contact

Obs De Wijde Wereld
De Wiekslag 102A
3815 GS Amersfoort
Telefoon: 033-4720950

Wilt u contact met ons opnemen? U kunt ons bereiken op bovenstaand telefoonnummer of door het contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ook mailen naar: info.wijdewereld@meerkring.nl

Volg ons ook op  

Aanmelden

Bent u op zoek naar een goede school in de wijk Liendert? Dan bent u bij de Wijde Wereld aan het goede adres. Wilt u zich aanmelden bij onze school, neem dan telefonisch contact op via telefoonnummer 033-4720950


 

Meerkring

Obs De Wijde Wereld is dé openbare basisschool in Liendert. De Wijde Wereld is aangesloten bij Meerkring, stichting voor openbaar en algemeen bijzonder onderwijs in Amersfoort. Wil je werken in het basisonderwijs of ben je benieuwd wat Meerkring precies doet? Kijk dan op www.meerkring.nl.