Nieuws

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
Natuuruitstapje
09 juni 2023
Groep 4 had een fantastische dag. Onder begeleiding van een deskundige leerden ze in het waterwingebied van alles over het belang van schoon water.
Lees meer
Vreedzaam blok 6 - We zijn allemaal anders
02 juni 2023
In alle groepen werd in deze laatste weken gewerkt aan blok 6 van Vreedzaam, we zijn allemaal anders. Ook in een gezin is iedereen anders. Kinderen praten met elkaar over de overeenkomsten en verschillen in en tussen onze families.
Lees meer
Schoolreisje kleuters
17 mei 2023
Op woensdag 17 Mei gingen de kleuters op schoolreisje naar de kinderboerderij. Wat was het een gezellige dag. De kinderen en de juffen hebben genoten.
Lees meer
Avond over Jeugd in Liendert
16 mei 2023
Dinsdag 16 Mei was er een succesvolle avond met als thema opgroeien in Liendert. Er waren veel ouders en professionals aanwezig. Aan verschillende gesprekstafels werd onder leiding van diverse gespreksleiders gesproken over verschillende thema's,
Lees meer
Schoolreisje Dierentuin
12 mei 2023
Op vrijdag 12 Mei gingen de groepen 3 t/m 7 op schoolreisje naar de dierentuin. Groep 3 ging samen met ouders met de auto, de groepen 4 & 5 gingen met het openbaar vervoer en de groepen 6 & 7 gingen fietsen.
Lees meer
Koningsspelen
20 april 2023
Vandaag waren de Koningsspelen. Dit was een groot succes. De leerlingen van de leerlingenraad hebben de Koningsspelen samen met de commissie georganiseerd.
Lees meer
De Boekenkring
10 april 2023
Op school besteden we steeds meer aandacht aan leespromotie. In de groepen 4 & 6 zijn we nu gestart met een pilot. Dorine, de leescoordinator van de bibliotheek komt in de groepen boeken promoten.
Lees meer
Happy Stones - We dragen allemaal ons steentje bij.
07 april 2023
e afgelopen weken werd er op school tijdens de lessen Vreedzaam aandacht besteed aan het onderwerp: We dragen allemaal ons steentje bij.
Lees meer
Ruyveda ontwerpt de ambtsketen voor de eerste kinderburgemeester van Amersfoort
04 april 2023
Op 4 April werd de eerste kinderburgemeester van Amersfoort geïnstalleerd. Haar naam is Lynn Verhoeven. Zij gaat aankomend jaar de eenzaamheid onder kinderen aanpakken.
Lees meer
School voor Techniek
31 maart 2023
IMC-basis – Groep 7 & 8 bezochten de school voor Techniek Kinderen van groep 7 & 8 werkten tijdens de IMC-lessen aan het vak techniek. Ze mochten op bezoek bij de school voor Techniek en gingen hier aan de slag met het programmeren van robots.

Lees meer
Thema Lente
29 maart 2023
De kleuters hebben gewerkt rondom het thema lente. Ze gingen – met behulp van ouders – naar het tuincentrum. En daar was van alles te zien, heel veel plantjes en bloemen, maar ook vissen en kleine huisdieren.
Lees meer
Iftar maaltijd
24 maart 2023
Op vrijdagavond 24 maart kwamen de leerlingen van groep 6, 7 & 8 op school om samen de Iftar maaltijd te gebruiken.
Lees meer
Meidenvenijn is niet fijn
17 maart 2023
De juffen Floor, Debora, Suzanne en Maja hebben gezamenlijk de training Meidenvenijn gevolgd. Vanuit het idee: Meidenvenijn is niet fijn is er een speciaal antipestprogramma voor meisjes gemaakt.
Lees meer
Spoorwegmuseum
10 maart 2023
De kinderen van groep 3 mochten op bezoek bij het Spoorwegmuseum. Dit werd geheel verzorgd door de ABN AMRO Foundation. In het museum is een echt station.
Lees meer
Stadhuisbezoek
24 februari 2023
Bij IMC hebben de kinderen drie weken gewerkt aan het vak politiek. Een moeilijk vak, maar de kinderen hebben hier op een leuke manier kennis mee gemaakt
Lees meer
Pagina 3 van 8Eerste   Vorige   1  2  [3]  4  5  6  7  8  Volgende   Laatste   
Ouder: "De school kijkt echt naar mijn kind en past het onderwijs daarop aan”. 
Dat maakt onze school uniek.
Bezoeker open dag: " Wat een rust is er in de school! Alle kinderen zijn hard aan het werk".
Dat maakt onze school uniek.
Leerling: "Het is fijn op school, de juf helpt altijd heel goed". 
Dat maakt onze school uniek.

Contact

Obs De Wijde Wereld
De Wiekslag 102A
3815 GS Amersfoort
Telefoon: 033-4720950

Wilt u contact met ons opnemen? U kunt ons bereiken op bovenstaand telefoonnummer of door het contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ook mailen naar: info.wijdewereld@meerkring.nl

Volg ons ook op  

Aanmelden

Bent u op zoek naar een goede school in de wijk Liendert? Dan bent u bij de Wijde Wereld aan het goede adres. Wilt u zich aanmelden bij onze school, neem dan telefonisch contact op via telefoonnummer 033-4720950






 

Meerkring

Obs De Wijde Wereld is dé openbare basisschool in Liendert. De Wijde Wereld is aangesloten bij Meerkring, stichting voor openbaar en algemeen bijzonder onderwijs in Amersfoort. Wil je werken in het basisonderwijs of ben je benieuwd wat Meerkring precies doet? Kijk dan op www.meerkring.nl.