Nieuws

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
Musical - Afscheidsavond groep 8
06 juli 2022
We hebben afscheid genomen van groep 8. Zij speelden de musical Next Level. Ouders, broertjes, zusjes en alle teamleden hebben genoten van het mooie spel van de kinderen.
Lees meer
Ondernemingsmarkt
01 juli 2022
Dit schooljaar sloten de kinderen van groep 7 & 8 het programma IMC af met het vak ondernemen. Ze kregen les van allerlei lokale ondernemers. En tijdens de laatste les hebben ze de IMC-lessen afgesloten met een echte ondernemersmarkt.
Lees meer
Feestelijke speelpauze
27 juni 2022
De ouders van de ouderkamer verzorgden voor alle kinderen van De Zonneparel een feestelijke speelpauze.
Lees meer
Pittige Plusklas
23 juni 2022
Sinds kort hebben we de Pittige Plusklas! We hebben de Pittige Plustorens aangeschaft, zodat we leerlingen die extra uitdaging nodig hebben een goed aanbod kunnen doen.
Lees meer
Sportdag
21 juni 2022
De leerlingen van de leerlingenraad: Aiman, Dilvin, Amina, Ensar, Roumaissa en Eren organiseerden samen met Juf Marloes, juf Sandra en meester Ronald deze week een fantastische Sportdag voor alle kinderen van de school.
Lees meer
Tentoonstelling Schurend Paradijs
13 juni 2022
Museumbezoek Schurend Paradijs
Groep 8 bezocht op maandag 13 juni de tentoonstelling Schurend Paradijs in Kunsthal Kade en de Elleboogkerk. Hier zagen ze het werk van 24 kunstenaars waarbij ze een ideale wereld proberen weer te geven.
Lees meer
Vacature kleuterleerkracht 0,4 of 1,0
01 juni 2022
Een klas met ongeveer 20 enthousiaste en leergierige kinderen en een team van ervaren collega’s die weten hoe kwalitatief goed onderwijs te geven wacht op jou!
Lees meer
Informatie-ochtend LOGO 3000
31 mei 2022
Op school werken we met de kinderen van groep 1 en 2 met LOGO3000. Zo leren we kinderen zoveel mogelijk woorden. Op dinsdagochtend 31 mei heeft Wilma, de intern begeleider van de onderbouw ouders informatie gegeven over hoe ouders thuis hun kinderen zo goed mogelijk kunnen helpen.
Lees meer
Ouderavond Lichamelijke Ontwikkeling en relaties
31 mei 2022
Dinsdag 31 mei hebben we op school een ouderavond over het thema lichamelijke ontwikkeling en relaties georganiseerd. Er waren veel ouders en collega's aanwezig. Dit laat zien dat veel ouders erg betrokken zijn bij de opvoeding van hun kinderen en graag met school willen samenwerken.
Lees meer
Bezoek Nijntjemuseum
23 mei 2022
Bezoek Nijntjemuseum

De kinderen hebben eerst met juf Evelien al zelf een kunstwerk van Nijntje gemaakt. En nu mochten ze met een oude schoolbus naar het Nijntje museum in Utrecht. In het museum werd eerst een boekje van Nijntje voorgelezen.
Lees meer
Leerlingparticipatie
23 mei 2022
Bijeenkomst leerlingenraden
Wij vinden het als school heel belangrijk dat kinderen inspraak hebben en mogen meepraten over allerlei zaken. Daarom hebben we een leerlingenraad op school.
Lees meer
Spelinloop bij de kleuters
19 mei 2022
Spelinloop bij de kleuters
Gelukkig mogen ouders weer in de school komen. Dit zorgt voor mooie momenten waarin ouders samen met kinderen puzzelen, knutselen, lezen of zoals hier zaadjes planten. Dit laatste natuurlijk in het teken van het thema lente.

Lees meer
Voorlezen en lezen!
13 mei 2022
Veel lezen is enorm belangrijk voor kinderen. Daarom besteden we daar op school veel tijd aan. Vandaag kwamen de kinderen van groep 7 de kinderen van groep 3 helpen om het verhaal van Kaja en de matroos goed te lezen.
Lees meer
Smaakles
12 mei 2022
Juf Lotte, de stagiaire gaf vandaag een smaakles in groep 7. Ze vertelde over de invloed van je zintuigen op je smaak. Wist je dat je ogen, oren en neus ook veel invloed hebben op wat we proeven?
Lees meer
Koningsspelen
22 april 2022
Vrijdag 22 april vierden we Koningsspelen. Een mooie dag, die in het teken stond van heel veel leuke spelletjes. Er was een springkussen, een waterglijbaan, balspellen en de kinderen maakten mooie bouwwerken met bamboestokken.
Lees meer
Pagina 3 van 6Eerste   Vorige   1  2  [3]  4  5  6  Volgende   Laatste   
Ouder: "De school kijkt echt naar mijn kind en past het onderwijs daarop aan”. 
Dat maakt onze school uniek.
Bezoeker open dag: " Wat een rust is er in de school! Alle kinderen zijn hard aan het werk".
Dat maakt onze school uniek.
Leerling: "Het is fijn op school, de juf helpt altijd heel goed". 
Dat maakt onze school uniek.

Contact

Obs De Wijde Wereld
De Wiekslag 102A
3815 GS Amersfoort
Telefoon: 033-4720950

Wilt u contact met ons opnemen? U kunt ons bereiken op bovenstaand telefoonnummer of door het contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ook mailen naar: info.wijdewereld@meerkring.nl

Volg ons ook op  

Aanmelden

Bent u op zoek naar een goede school in de wijk Liendert? Dan bent u bij de Wijde Wereld aan het goede adres. Wilt u zich aanmelden bij onze school, neem dan telefonisch contact op via telefoonnummer 033-4720950


 

Meerkring

Obs De Wijde Wereld is dé openbare basisschool in Liendert. De Wijde Wereld is aangesloten bij Meerkring, stichting voor openbaar en algemeen bijzonder onderwijs in Amersfoort. Wil je werken in het basisonderwijs of ben je benieuwd wat Meerkring precies doet? Kijk dan op www.meerkring.nl.