Groep 8 Kamp

Dit jaar ging groep 8 op  kamp naar Ermelo. De kinderen hebben genoten van drie hele leuke dagen. Ze gingen midgetgolfen, boogschieten, trampoline springen, skelteren, bowlen, voetballen en hadden een echte disco. De kinderen vonden het allemaal fantastisch.  Zie het verhaal van een leerling hieronder. 

RECENSIE KAMP 2022

Ik vond kamp heel erg leuk. We hebben veel activiteiten gedaan en ik verveelde me niet. Dit zijn mijn favorieten activiteiten die we hebben gedaan: midgetgolven, laser gamen, bowlen, skelteren, babyfoto´s raden en natuurlijk de disco. De trampoline was ook leuk, maar er was vaak een lange rij. Het eten was ook lekker! De eerste avond gingen we gourmetten. En de tweede avond aten we patat en een worstje. We hadden als ontbijt brood gegeten. De slaapkamers waren heel erg gezellig en we hadden in de kamers veel gesnackt. Soms hadden we overlast van de andere kamers, maar het bleef gezellig. De eerste avond gingen we babyfoto's raden en daarna gingen we laser gamen. De tweede dag gingen we skelteren, op springkussen spelen, bowlen en was er een disco. We mochten om vier uur op onze telefoon of tablet. Ik geef dit kamp een  9,9 (10) 
Media
  • Kamp oktober 2022
Ouder: "De school kijkt echt naar mijn kind en past het onderwijs daarop aan”. 
Dat maakt onze school uniek.
Bezoeker open dag: " Wat een rust is er in de school! Alle kinderen zijn hard aan het werk".
Dat maakt onze school uniek.
Leerling: "Het is fijn op school, de juf helpt altijd heel goed". 
Dat maakt onze school uniek.

Contact

Obs De Wijde Wereld
De Wiekslag 102A
3815 GS Amersfoort
Telefoon: 033-4720950

Wilt u contact met ons opnemen? U kunt ons bereiken op bovenstaand telefoonnummer of door het contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ook mailen naar: info.wijdewereld@meerkring.nl

Volg ons ook op  

Aanmelden

Bent u op zoek naar een goede school in de wijk Liendert? Dan bent u bij de Wijde Wereld aan het goede adres. Wilt u zich aanmelden bij onze school, neem dan telefonisch contact op via telefoonnummer 033-4720950


 

Meerkring

Obs De Wijde Wereld is dé openbare basisschool in Liendert. De Wijde Wereld is aangesloten bij Meerkring, stichting voor openbaar en algemeen bijzonder onderwijs in Amersfoort. Wil je werken in het basisonderwijs of ben je benieuwd wat Meerkring precies doet? Kijk dan op www.meerkring.nl.