Week tegen het pesten.

Op school investeren we veel in een positieve sfeer. We vinden dit heel belangrijk. We leren kinderen om samen afspraken te maken over hoe ze zich gedragen, dat ze aardig zijn voor elkaar en elkaar helpen. We leiden mediatoren op om kinderen te helpen die kleine conflictjes hebben op het schoolplein. Heel vaak kunnen ze het heel goed oplossen.
Deze week is de week tegen het pesten. We weten dat pesten voorkomt op scholen. Helaas! Het is belangrijk dat we hier alert op zijn, hierover met kinderen in gesprek gaan en hier actie op ondernemen. Op school hebben we een pestcoordinator: Floor Stam. Zij zal extra ondersteuning bieden aan kinderen, leerkrachten of binnen een groep als er gepest wordt. 


Ouder: "De school kijkt echt naar mijn kind en past het onderwijs daarop aan”. 
Dat maakt onze school uniek.
Bezoeker open dag: " Wat een rust is er in de school! Alle kinderen zijn hard aan het werk".
Dat maakt onze school uniek.
Leerling: "Het is fijn op school, de juf helpt altijd heel goed". 
Dat maakt onze school uniek.

Contact

Obs De Wijde Wereld
De Wiekslag 102A
3815 GS Amersfoort
Telefoon: 033-4720950

Wilt u contact met ons opnemen? U kunt ons bereiken op bovenstaand telefoonnummer of door het contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ook mailen naar: info.wijdewereld@meerkring.nl

Volg ons ook op  

Aanmelden

Bent u op zoek naar een goede school in de wijk Liendert? Dan bent u bij de Wijde Wereld aan het goede adres. Wilt u zich aanmelden bij onze school, neem dan telefonisch contact op via telefoonnummer 033-4720950


 

Meerkring

Obs De Wijde Wereld is dé openbare basisschool in Liendert. De Wijde Wereld is aangesloten bij Meerkring, stichting voor openbaar en algemeen bijzonder onderwijs in Amersfoort. Wil je werken in het basisonderwijs of ben je benieuwd wat Meerkring precies doet? Kijk dan op www.meerkring.nl.