Sportdag

De leerlingen van de leerlingenraad: Aiman, Dilvin, Amina, Ensar, Roumaissa en Eren organiseerden samen met Juf Marloes, juf Sandra en meester Ronald deze week een fantastische Sportdag voor alle kinderen van de school. De kinderen werden verdeeld in groepjes met kinderen van alle klassen, waarbij de oudste leerlingen van groep 7 & 8 verantwoordelijk waren om de jongste kinderen te begeleiden. Dit ging erg goed. Naast dat het een heel leuke middag werd voor alle kinderen was het ook leerzaam. De kinderen leerden samenwerken en elkaar helpen. Het ging dan ook niet om het winnen, maar om de sportieve uitdaging.
Voor de leerlingen van de leerlingenraad was het ook leerzaam. Zoals een van de kinderen tijdens de voorbereiding zei: "Wat is dat veel werk om een sportdag voor te bereiden". 

Media
  • Estafette spel
  • Voetbal
  • Sportdag
  • Apekooi
  • spel 2
  • Annemaria Koekoek
Ouder: "De school kijkt echt naar mijn kind en past het onderwijs daarop aan”. 
Dat maakt onze school uniek.
Bezoeker open dag: " Wat een rust is er in de school! Alle kinderen zijn hard aan het werk".
Dat maakt onze school uniek.
Leerling: "Het is fijn op school, de juf helpt altijd heel goed". 
Dat maakt onze school uniek.

Contact

Obs De Wijde Wereld
De Wiekslag 102A
3815 GS Amersfoort
Telefoon: 033-4720950

Wilt u contact met ons opnemen? U kunt ons bereiken op bovenstaand telefoonnummer of door het contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ook mailen naar: info.wijdewereld@meerkring.nl

Volg ons ook op  

Aanmelden

Bent u op zoek naar een goede school in de wijk Liendert? Dan bent u bij de Wijde Wereld aan het goede adres. Wilt u zich aanmelden bij onze school, neem dan telefonisch contact op via telefoonnummer 033-4720950


 

Meerkring

Obs De Wijde Wereld is dé openbare basisschool in Liendert. De Wijde Wereld is aangesloten bij Meerkring, stichting voor openbaar en algemeen bijzonder onderwijs in Amersfoort. Wil je werken in het basisonderwijs of ben je benieuwd wat Meerkring precies doet? Kijk dan op www.meerkring.nl.